lamp-konijn

Babykamer accessoires en verlichting

Het inrichten van de babykamer is waarschijnlijk iets waar zwangere dames, de mama’s to be dagelijks mee bezig zijn tijdens de negen maanden zwangerschap. Het uitkiezen van de leukste babykamer accessoires, het bij elkaar zoeken van alle spulletjes op de babyuitzetlijst en natuurlijk het uitzoeken van de meubels voor de babykamer.

Verlichting als babykamer accessoire

lamp-ijsjeDit klinkt wellicht een beetje vreemd, het hebben van verlichting voor de babykamer als accessoire, maar het kan echt. Zo zijn er momenteel superleuke wandlampjes en hanglampen verkrijgbaar, compleet passend bij de rest van het interieur van de babykamer. Er worden dezelfde stoffen gebruikt op lampenkappen. Maar ook bijvoorbeeld nachtlampjes zijn er in alle soorten en maten. Op het moment zijn er superveel leuke nachtlampjes in de vorm van konijntjes, ijsjes of ananas, maar ook wolken vormen en gezellige sterretjes met gezichtjes. Zo is er voor iedere babykamer interieur een passend nachtlampje te krijgen.

Een nachtlampje in de babykamer is bovendien een prettige verlichting voor als je ’s nachts je kindje gaat voeden. Het is dan erg fijn om niet een hele felle lamp aan te hoeven doen.

lamp-konijnMet een zacht lampje aan kun je jouw kleintje prima voeden en bovendien valt zowel je kleintje als jijzelf weer sneller in slaap.

Naast verlichting zijn er natuurlijk een heleboel leuke accessoires te krijgen voor de babykamer. Zo kun je denken aan posters voor aan de muur, gezellige kussens of een heerlijk zacht kleed op de grond. Een mooie, fijn zittende stoel is fijn voor jullie zelf om nog even met je kleintje in te zitten. Denk er ook eens aan hoe je tijdens de nachtelijk uurtjes in deze stoel zal zitten. Het is dan geen overbodige luxe om bijvoorbeeld een lekker plaid erbij te hebben om over jezelf en je kleintje heen te leggen ‘s nachts. Zo hebben jullie het beiden lekker warm.