cement luiertas mixmamas 2

Babyartikelen voor mama

Het moederschap is fantastisch, maar niet altijd even gemakkelijk. De liefde voor je baby maakt gelukkig alles goed, maar dat neemt niet weg dat je het ouderschap gemakkelijker kunt maken door het aanschaffen van functionele producten. Het voeden van je baby is een taak voor mama of papa die relatief veel tijd in beslag neemt. Overdag, maar vaak ook ‘s nachts geeft mama borstvoeding of kunstvoeding. In het laatste geval kan papa ook helpen. Maar welke producten bestaan nu, die het voeden van je baby makkelijker maken? Wij geven je tips van twee praktische producten waarvan we weten dat ze erg handig kunnen zijn.

fair and cute voedingskussen en zwangerschapskussen 3Voedingskussens ter ondersteuning
Als je de kleine gaat voeden kan het gebruik van een voedingskussen met bijbehorende voedingskussenhoes goed van pas komen. Dit kussen wordt gebruikt om de baby op te leggen. Op die manier ligt je baby erg comfortabel, en kun je alle aandacht schenken aan het voeden. Er bestaan veel verschillende soorten voedingskussens, in allerlei vormen en maten. Zo zijn er kussens in leuke vormen, die bijvoorbeeld een dier voorstellen. Ook bestaan er lange voedingskussens in de vorm van een slang, die je in eenvoudig kunt positioneren zoals jij wilt. Wij adviseren je om eens te kijken in het grote assortiment van voedingskussenwinkel.nl. Zij bieden deze kussens aan en hanteren goede leveringsvoorwaarden.

Luiertas voor onderwegcement luiertas mixmamas 1
Na het voeden komt het onvermijdelijke, de ontlasting. Gelukkig bestaan er goede luiers die ervoor zorgen dat het geen kliederboel wordt. Als je thuis bent is het eenvoudig om een luier uit de kast te pakken en je kleine te verschonen. Je wilt echter ook weleens de deur uit en je baby meenemen. De spullen om je baby te verschonen kun je in een normale tas stoppen, maar het is en stuk handiger om dit in een speciaal ontworpen tas te doen. Het interieur van deze zogenaamde luiertas heeft daar rekening mee gehouden zodat je de verschoningsproducten eenvoudig kunt opbergen. De luiertaswinkel.nl biedt deze luiertassen aan. Bovendien zien de luiertassen van luiertaswinkel erg ook nog eens hip uit!